KENEN HELSINKI? -KUNTAVAALIKESKUSTELU

Tervetuloa katsomaan Kenen Helsinki? -kuntavaalikeskustelun kannanottoja.

Järjestimme 18.2. Kenen Helsinki? -kuntavaalipaneelin, johon koronarajoitusten vuoksi osallistuivat vain kaupunginvaltuuston neljän suurimman puolueen edustajat Risto Rautava (kok.), Mia Haglund (vas.), Pilvi Torsti (sd.) ja Tuomas Rantanen (vihr.). Kuntavaalipaneeli toimi keskustelunavauksena kuntavaaleihin asti kestävään elävään ja osallistavaan kansalais-, ehdokas- ja päättäjäkeskusteluun Helsingin kaupunkisuunnittelun ydinarvoista sekä -periaatteista. Tarjoamme muillekin puolueille, kuntavaaliehdokkaille ja aiheesta kiinnostuneille kansalaisille mahdollisuuden osallistua keskusteluun videoiduilla kannanotoilla, joita lisäämme tälle sivulle. Osallistumisohjeet löytyvät alempaa, ja voitte myös kommentoida videoiden sisältöä tämän sivun kommenttipalstalla.

Kiitämme lämpimästi kaikkia keskusteluun osallistuneita!

Kannanotot:

Pentti Arajärvi (sd.)

Helsingin kaupunginvaltuutettu ja Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n puheenjohtaja
Pentti Arajärvi (sd.)

Toni Randén (ps.)

Perussuomalaisten Helsingin kuntavaaliehdokas
Toni Randén (ps.)

Merikukka Kiviharju & Joonika Kaukoranta

Asukkaiden Helsinki -yhteislistan ehdokkaat Merikukka Kiviharju ja Joonika Kaukoranta

Eveliina Heinäluoma (sd.)

Helsingin kaupunginvaltuutettu ja SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma (sd.)

Yrjö Hakanen

Asukkaiden Helsinki -yhteislistan ehdokas ja vuosien 2005–2017 kaupunginvaltuuston jäsen (SKP ja Helsinki-lista) Yrjö Hakanen

Kristian Wahlbeck (ruots.)

RKP:n Helsingin kuntavaaliehdokas Kristian Wahlbeck

Video-ohjeet:

Voitte vastata paneelikeskustelussa esitettyihin argumentteihin tai yllä oleviin videokommentteihin lähettämällä meille enintään 3 minuuttia kestävän videon. Suosittelemme, että noudatatte seuraavia ohjeita sen kuvaamisessa:

  • Varmistakaa, että puheenne kuuluu selkeästi. Lisäksi saavutettavuusvaatimusten vuoksi video on tekstitettävä, jos haluatte, että videonne on katsottavissa yli kaksi viikkoa. Videon tekstittäminen on joka tapauksessa hyvä ja yleisön huomioiva teko.
  • Kuvatkaa video lähtökohtaisesti 16:9-kuvasuhteella vaakatasossa. Ei ole kuitenkaan suuri katastrofi, vaikka video olisi muullakin kuvasuhteella – tärkeintä on, että kuva ja ääni ovat selkeitä.
  • Pyydämme teitä keskittymään Kenen Helsinki? -kuntavaalikeskustelun teemoihin. Sana on vapaa, mutta muistattehan kuitenkin olla asiallisia.
  • Voitte lähettää valmiin videon meille valitsemallanne tavalla. Suosittelemme WeTransferiä. Sivusto ei vaadi rekisteröitymistä, ja sinne voi helposti lähettää haluamansa videotiedoston. Lähettämisen jälkeen sivusto antaa latauslinkin, jonka voitte lähettää osoitteeseen ville.pellinen@lapinlahdenlahde.fi. Jos haluatte, voitte toki jakaa videonne meille muutakin kautta, esimerkiksi Dropboxin kautta tai YouTube-linkkinä.
  • Emme odota saati edellytä videolta suurta tuotannollista vaivannäköä. Rennosti kuvattu, asiallinen video palvelee verkkokeskustelun yleisöä parhaiten.
  • Olette myös lämpimästi tervetulleita kuvaamaan videonne Lapinlahden kulttuurihistoriallisesti upeaan ympäristöön!

Pidätämme itsellämme kaikki oikeudet julkaista tai olla julkaisematta videokommentteja. Lähtökohtaisesti pyrimme kuitenkin julkaisemaan kaikki meille lähetetyt kommentit. Emme tulee irrottamaan videokommentteja asiayhteydestään ja otamme teihin erikseen yhteyttä, jos haluamme julkaista vain osia videoistanne.

Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttävää tai tarvitsette apua videon kuvaamisessa, älä epäröi olla yhteydessä meihin. Suurkiitos jo etukäteen, jos päätät osallistua videokommentillasi Kenen Helsinki? -verkkokeskusteluun – mitä moniäänisempi keskustelusta tulee, sitä parempi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun