Muutama minuutti Lapinlahdelle

Hei vaan, nimeni on Rilla Eklund. Tulin Lapinlahteen vuokralaiseksi keväällä tekemään graduani ja lokakuussa aloitin kolmen kuukauden työharjoittelun Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:ssä. Opiskelen sosiologiaa Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa ja harjoittelussani olen osana Pro Lapinlahti mielenterveysseuran Lapinlahden Tulevaisuus -hanketta. Työnkuvaani liittyy pienimuotoinen haastattelututkimus Lapinlahden sairaalan alueella ja tarkoituksenani on antaa ääni kaupunkilaisille ja heidän näkemyksilleen alueen tulevaisuudesta. Minut voi siis bongata puistosta tai päärakennuksesta kyselemässä halukkailta mielipiteitä, ideoita, haaveita ja ajatuksia alueen kehittämiseen. Ideoida saa aivan vapaasti! Minua saa myös nykäistä hihasta, jos haluaa jutustella! Nauhoitan haastattelut oman muistini tueksi, mutta kaikkien osallistuneiden nimet ja henkilötiedot pysyvät salaisina. Kiitoksena haastattelusta tarjoamme kahvin tai kupin teetä Kahvila Lähteellä.

Jos haluat, voimme myös kuvata pienen videopätkän, jossa kerrot vapaasti omista ideoistasi ja haaveistasi alueen suhteen. Jaamme videoita sosiaalisen median sivuillamme osana vaikuttamistyötä. Kuvauspalkkiona on pullakahvit/teet Lähteen kahvilassa! Laita viestiä sähköpostitse, jos haluat sopia kuvausajankohdan: millaeklund@hotmail.com

Kartoitamme kaupunkilaisten mielipiteitä myös nettikyselytutkimuksen muodossa. Osallistu ja vaikuta myös tällä tavalla! Kyselyyn vastaaminen vie n. 10 minuuttia. Kokoamme haastatteluista ja kyselytutkimuksesta raportin Helsingin kaupungin selvityshenkilölle syksyn loppuun mennessä.

Siirry sivun alkuun